OVER ACTIVV

Gemotiveerd en gekwalificeerd personeel maakt het verschil in elke onderneming. Een fijne baan zorgt voor veel voldoening en laat de talenten van werknemers tot bloei komen. Deze twee werelden bij elkaar brengen in een arbeidsmarkt die altijd dynamisch is. Dat is waar de professionals van ACTIVV ‘s morgens vroeg voor opstaan en naar hun werk gaan.
Om voor onze klanten de juiste man of vrouw te vinden voor die ene moeilijk te vervullen vacature. En om voor jou die job te vinden waar je al zo lang naar op zoek bent. Hoe we dat doen? Door heel goed te luisteren. Naar HR managers, directeuren en ambitieuze ondernemers. En naar de operators, monteurs of dakdekkers die deze werkgevers zoeken. Want alleen door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen kunnen we vraag en aanbod naar werk perfect op elkaar laten aansluiten. En dat doen we inmiddels al meer dan 10 jaar met veel succes, plezier en overtuiging. Dat is waar ACTIVV sterk in is: GETTING THE JOB DONE.
Vanuit onze kantoren in Heerlen, Sittard en Maastricht werken de professionals van ACTIVV bevlogen aan het volbrengen van hun taak. Ze houden de vinger aan de pols bij werkgevers en scannen voortdurend de markt af naar de beste professionals die open staan voor een nieuwe uitdaging. Maatwerk staat centraal bij ACTIVV. Iedere vacature is anders, elke kandidaat is uniek.


VACATURES