Onze oplossingen voor werknemers
3 June 2014
Tool alles

Onze oplossingen voor werkgevers

Onze oplossingen voor werkgevers

Ons team bestaat uit medewerkers met vaktechnische achtergrond en HR – professionals. Wij bieden innovatieve oplossingen voor uw specifieke personeelsvraagstukken.

ACTIVV Personeel
Binnen de dienst personeel bestaan de mogelijkheden Werving & Selectie, Detachering en Uitzenden. We staan voor snelheid, kwaliteit en heldere afspraken en zijn sterk op het gebied van Techniek & Industrie, Engineering, Office & Finance, Gezondheidszorg en Horeca.

ACTIVV Care
Wij nemen alle verantwoordelijkheden op het gebied van contracten en salarisadministratie van u over. Tevens zorgen wij voor de werving & selectie, alle voorkomend gesprekken en begeleiding bij ziekte en ARBO.

ACTIVV Business Coaching
De visie is ondernemers te helpen hoe zij met minder stress een meer winstgevend bedrijf kunnen bouwen en hoe ze een goed team kunnen creëren in een positieve, resultaatgerichte bedrijfscultuur. Wij gaan o.a. werken aan de Sales, Marketing, Teambuilding, Procedures en Klantgerichtheid.

ACTIVV Match
ACTIVV Match draait het wervingsproces om! Als student of werknemer met maximaal 1 jaar werkervaring vanaf MBO – niveau zet je je CV online. Bedrijven kunnen een presentatie plaatsen met de openstaande vacatures. Bedrijven uit het MKB en kandidaten hebben zo een optimale mogelijkheid om elkaar online te leren kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *