Voor werknemers

Wij bieden kandidaten vacatures en banen in vele branches. Wij streven ernaar om voor u precies het werk te vinden dat voldoet aan uw specifieke vaardigheden. ACTIVV brengt interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar.

Het ACTIVV team bestaat uit medewerkers met branchekennis en ruime ervaring in de personeelsbemiddeling. Tevens wordt je wordt bij ons begeleid door je een adviseur.
 

Onze diensten

Als jij op zoek bent naar een nieuwe en uitdagende baan, ben je bij ACTIVV aan het juiste adres. Wij zoeken aan de hand van jouw wensen, werkervaring en opleiding een passende functie!

Bij ACTIVV bestaan de mogelijkheden Werving & Selectie, Detachering en Uitzenden. We staan voor snelheid, kwaliteit en heldere afspraken en zijn sterk op het gebied van Techniek & Industrie, Engineering, Office & Finance en Gezondheidszorg.

Ook zoeken wij voor ZZP-ers geschikte opdrachten als hij even zelf zonder zit of graag de acquisitie aan ons wil uitbesteden.
 

Onze branches

Door betrokkenheid en ervaring van onze eigen medewerkers in de verschillende branches spreken wij de taal van zowel onze klanten als de medewerkers. Wij bieden innovatieve oplossingen voor uw specifieke personeelsvraagstukken en zijn actief in de meeste sectoren waaronder:

• Engineering
• Gezondheidszorg
• Techniek & Industrie
• Administratief & Financieel