Onze oplossingen voor werkgevers
3 June 2014
Tool alles

Onze oplossingen voor werknemers

Onze oplossingen voor werknemers

Als jij op zoek bent naar een nieuwe en uitdagende baan, ben je bij ACTIVV aan het juiste adres. Wij zoeken aan de hand van uw wensen, werkervaring en opleiding een passende functie voor u!

ACTIVV Personeel
Binnen de dienst personeel bestaan de mogelijkheden Werving & Selectie, Detachering en Uitzenden. We staan voor snelheid, kwaliteit en heldere afspraken en zijn sterk op het gebied van Techniek & Industrie, Engineering, Office & Finance, Gezondheidszorg en Horeca.

ACTIVV Care
ACTIVV onderscheid zich door een actieve ondersteuning van de klant waardoor jij als medewerker beter tot zijn recht zal komen. Wij nemen het juridisch werkgeverschap over van de klant en alle verantwoordelijkheden op het gebied van contracten en salarisadministratie.
De continuïteit en kwaliteit van jouw werkzaamheden worden zodoende beter gewaarborgd.

ACTIVV Match
ACTIVV Match draait het wervingsproces om! Als student of werknemer met maximaal 1 jaar werkervaring vanaf MBO – niveau zet je je CV online. Bedrijven kunnen een presentatie plaatsen met de openstaande vacatures. Bedrijven uit het MKB hebben zo een optimale mogelijkheid om jou online te leren kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *